paperboard waterproof

Pondok Description:

Waterproof & Cushioning Laminated Paperboard (dipaténkeun) waterproof na cushion bahan pikeun automation bungkusan tina baja coil waterproof cushioning laminated paperboard ieu diwangun ti duanana lapisan paperboard na palapis plastik, nu ngahasilkeun pangabisa bungkusan waterproof na cushioning. Hal ieu husus dimekarkeun pak aluminium coil langsung sarta meta salaku bahan cushioning antara lapisan coil baja tiis-digulung. Dibandingkeun jeung papayung plastik, eta tiasa nyimpen ongkos aplikasi 30%. Adv ...


  • Ukuran: ngaropéa
  • Kuantitas Min.Order: 100-500 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 2.000 ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Waterproof & Cushioning Laminated Paperboard (dipaténkeun)

    bahan waterproof na cushion pikeun automation bungkusan tina coil baja

    Waterproof cushioning laminated paperboard ieu diwangun ti duanana lapisan paperboard na palapis plastik, nu ngahasilkeun pangabisa bungkusan waterproof na cushioning. Hal ieu husus dimekarkeun pak aluminium coil langsung sarta meta salaku bahan cushioning antara lapisan coil baja tiis-digulung. Dibandingkeun jeung papayung plastik, eta tiasa nyimpen ongkos aplikasi 30%.

    Kaunggulan tina waterproof na cushioning paperboard:

    Ogé dianggo ku mesin wrapping otomatis (dihasilkeun PESMEL atanapi SIGNODE), automation bungkusan téh aya.

    pilem plastik bisa coated on sisi tunggal atawa ganda, pangabisa waterproof alus teuing.

    0.8-1.2mm ketebalan, fungsi cushioning alus teuing.

    Warna pilem ieu ngaropéa on pamundut, percetakan dua-warna anu sadia.

    Conformity mun RoHS Directives.

    Spésifikasi of Produk:

    nami

    wujud

    beurat gram sarta ketebalan

    Waterproof & cushion laminated paperboard

    ngagulung

    Max.width: 2480mm   

    ID: 405mm

    Gram: (670 ± 30) g / m 2

    Gram: (950 ± 40) g / m 2

    Ketebalan: (0,8 ± 0,1) mm

    ketebalan: (1.2 ± 0,1) mm

    karat ieu disababkeun di bagian tina coil baja noel jeung taneuh

      qqqq

    karat ieu disababkeun di bagian tina coil baja noel jeung taneuh

    sss

    Taya karat, sanggeus ngagunakeun kertas crepe laminated pilem VCI

    qsss


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Cup

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Star

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Plane

    WhatsApp Online Chat !