pilem manteng VCI

Pondok Description:

bahan kemasan waterproof tur anti korosi pikeun automation bungkusan tina baja coil pilem VCI manteng hiji jenis lapisan balikeun ko-extruding pilem, jeung kakuatan tinggi, kinerja pre-manteng alus, sarta panangtayungan multi-logam, jeung anu husus dirancang ngajaga tur pak lambar tiis-digulung. kaunggulan utama pilem manteng VCI dibandingkeun jeung kertas VCI pak coil baja: VCI pilem manteng ogé tiasa dianggo kalayan mesin wrapping otomatis (dihasilkeun PESMEL atanapi SIGNODE), automation bungkusan nyaéta ...


  • Ukuran: ngaropéa
  • Kuantitas Min.Order: 100-500 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 2.000 ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    bahan kemasan waterproof tur anti korosi pikeun automation bungkusan tina coil baja

    VCI pilem manteng hiji jenis lapisan balikeun pilem ko-extruding, kalawan kakuatan tinggi, kinerja pre-manteng alus, sarta panangtayungan multi-logam, jeung anu husus dirancang ngajaga tur pak lambar tiis-digulung.

    kaunggulan utama VCI pilem manteng dibandingkeun jeung kertas VCI pak coil baja:

    VCI pilem manteng ogé tiasa dianggo kalayan mesin wrapping otomatis (dihasilkeun PESMEL atanapi SIGNODE), automation bungkusan téh aya.

    gram low beuratna, hemat cost, 100% didaur.

    Bungkusan pageuh nutup, kualitas bungkusan dipercaya. Timer napel na fungsi paking, teu kedah ngagunakeun pita atawa strip.

    Alus timer napel, ngagem pangabisa tahan jeung anti puncturing, éféktif meungpeuk transmisi cai

    Conformity mun ROHS diréktif.

    Spésifikasi film manteng VCI:

    nami

    wujud

    Ukuran jeung bungkusan

    pilem VCI manteng

    ngagulung

    ketebalan: 45,50,55,60,65μm

    lebar: 240mm, 300mm, 500mm

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Flag

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Truck

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Flag

    WhatsApp Online Chat !