VCI PP pilem Wrap anyaman

Pondok Description:

VCI PP anyaman pilem téh ku palapis pilem VCI dina hiji sisi tina anyaman lawon, dirancang ngajaga lambar Tiis-digulung (lambar karbon tiis-digulung, sepré galvanized, silikon lambar baja, jsb) ngalawan korosi. VCI PP anyaman pilem nyadiakeun kinerja alus panyalindungan korosi, fitur waterproof jeung kakuatan fisik, sarta nyadiakeun kontak, panghalang jeung perlindungan volatile korosi Inhibitor (VCI) nepi ka sataun gumantung kaayaan gudang. Pasipatan produk Alus fase uap korosi inhi ...


  • Ukuran: ngaropéa
  • Kuantitas Min.Order: 100-500 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 2.000 ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    VCI PP anyaman pilem téh ku palapis pilem VCI dina hiji sisi tina anyaman lawon, dirancang ngajaga lambar Tiis-digulung (lambar karbon tiis-digulung, sepré galvanized, silikon lambar baja, jsb) ngalawan korosi. VCI PP anyaman pilem nyadiakeun kinerja alus panyalindungan korosi, fitur waterproof jeung kakuatan fisik, sarta nyadiakeun kontak, panghalang jeung perlindungan volatile korosi Inhibitor (VCI) nepi ka sataun gumantung kaayaan gudang.

    Pasipatan produk

    Alus fase uap pangabisa inhibitor korosi;

    kakuatan fisik tinggi na halangan;

    penampilan menarik, ningkatkeun gambar obyék dipak;

    friendly-pamaké, ningkatkeun efisiensi bungkusan;

    Aman, lingkungan-friendly jeung Daur mulang;

    spésifikasi produk

    Grammage

    rubak

     struktur

    120g / m 2

    Max. 2600mm

    VCI PP pilem // PP anyaman lawon // PP pilem


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the House

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Truck

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Car

    WhatsApp Online Chat !