kertas VCI laminated anyaman lawon

Pondok Description:

kertas VCI pikeun bahan kemasan anti korosi waja tiis-digulung -Eco-friendly, ekonomis jeung inovatif Aya dua struktur kalayan PC (pilem pe tunggal + pe anyaman) jeung PD (pilem ganda pe + pe anyaman). Éta bisa minuhan kakuatan sarta sarat waterproof tina item beurat. VCI tulak MPTE urang sagemblengna ngaganti butuh métode panyalindungan korosi umum sapertos gajih na minyak ninggalkeun logam résidu bébas tur siap pake. komponén anjeun, mesin jeung bagian logam pre-fabricated o ...


  • Ukuran: ngaropéa
  • Kuantitas Min.Order: 100-500 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 2.000 ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kertas VCI keur tiis-digulung baja

    --Eco ramah , bahan kemasan anti korosi ekonomis tur inovatif

    Aya dua struktur kalayan PC (pilem tunggal pe + pe anyaman) jeung PD (pilem ganda pe + pe anyaman). Éta bisa minuhan kakuatan sarta sarat waterproof tina item beurat.

     

    VCI tulak MPTE urang sagemblengna ngaganti butuh métode panyalindungan korosi umum sapertos gajih na minyak ninggalkeun logam résidu bébas tur siap pake. komponén anjeun, mesin na pre-fabricated bagian logam tina waja, beusi jeung logam non-ferrous tiasa gampang jeung ongkos éféktif dibungkus jeung korosi gratis.

     

    karakter khas kertas VCI:

    ◆ fungsi Double of inhibitor korosi uap na kontak inhibitor korosi

    ◆ Perlu teu jaket minyak antirust, beroperasi éféktif, hemat kuli.

    ◆ struktur Alternatif, mibanda kakuatan béda

    ◆ panyalindungan Long-waktu (CR) baja tiis-digulung, baja galvanized, baja warna-coated, aluminium coil, plat alu-séng, baja listrik, pickling baja, ect.

    ◆ Protection of logam tina korosi salila transportasi jeung neundeun.

    ◆ gudang Interim bagian logam antara rupa tahapan manufaktur

    ◆ Salaku interleaves atawa keur wrapping individu bagian

    ◆ Pikeun manjangkeun siklus kahirupan produk komponén logam jeung mesin

    ◆ Pikeun jadi ramah lingkungan jeung ongkos-efisien

    ◆ Directives Rapat jeung standar JIS Z 1535, QB1319-2010, TRGS 615, ROHS, jsb

     

    MPTE urang uap korosi Inhibitor VCI tulak nu sadia dina rupa-rupa pilihan pikeun mantuan minuhan kaperluan anjeun:

    • lambar datar, gulungan nurutkeun leuwih sering dipake tinimbang ukuran
    • Extendable, versi creped, bertulang atanapi laminated, poliétilén (pe) coated
    • Rupa-rupa timbangan (90 -480g / m2)
    • Wrappers, interleaves, inserts pikeun tas
    • solusi husus customer kayaning papan, VCI Cakram, jsb
    • Lilin kertas jeung halangan husus coated kertas séjén pikeun méré panangtayungan malah leuwih gede.Numutkeun kakuatan jeung struktur bahan kemasan, kaasup:

    kakuatan

     ngetik

    struktur

    lampu Pack

    PO

    VCI // Datar kertas kraft nétral

    pak waterproof umum

    Pa

    VCI // Datar nétral kertas kraft // pilem pe

    pak waterproof beurat

    PC

    VCI // Datar nétral kertas kraft // pe pilem // pe ranginang

    PD

    VCI // Datar nétral kertas kraft // pilem pe // pe anyaman // pilem pe

    bungkus Pack

    Wo

    VCI // crepe nétral kertas kraft

    WA

    VCI // crepe nétral kertas kraft // pilem pe

    WC

    VCI // crepe nétral kertas kraft // pe pilem // pe ranginang

     

    A dvantages tina uap korosi sambetan VCI tulak MPTE urang:

    • tabungan ongkos keur perusahaan
    • Dipercaya korosi panyalindungan istilah bébas tur panjang pikeun rupa-rupa produk Anjeun
    • Taya lingkungan, kaséhatan atawa kaamanan hazards
    • aplikasi basajan tur aman
    • Dipercaya jeung ajakan nasihat teknis ti tim téknis MPTE urang bareng jeung rupa-rupa produk jeung pilihan pikeun alamat kabutuhan husus Anjeun
    • Disatujuan ku pabrik global dina baja-pembuatan, aluminium, industri otomotif 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Tree

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Truck

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Tree

    WhatsApp Online Chat !