kertas VCI pikeun tambaga

Pondok Description:

kertas VCI pikeun tambaga -Eco-friendly, ekonomis jeung inovatif anti korosi bahan kemasan Aya dua rupa penampilan jeung kertas datar jeung kertas crepe. Kertas crepe bisa mungkus lambaran logam sempit. Ieu bisa nyegah lambaran tambaga ti discolor na korosi. kertas VCI bisa dihasilkeun standar pasamoan JIS Z 0321-1997 "kertas VCI pikeun tambaga jeung alloy na". Dicitak kertas VCI aya. VCI tulak MPTE urang sagemblengna ngaganti butuh métode panyalindungan korosi umum sapertos ...


  • Ukuran: ngaropéa
  • Kuantitas Min.Order: 100-500 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 2.000 ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    kertas VCI pikeun tambaga

    bahan kemasan anti korosi--Eco ramah, ekonomis jeung inovatif

    Aya dua rupa penampilan jeung kertas datar jeung kertas crepe. Kertas crepe bisa mungkus lambaran logam sempit. Ieu bisa nyegah lambaran tambaga ti discolor na korosi. kertas VCI bisa dihasilkeun standar pasamoan JIS Z 0321-1997 "kertas VCI pikeun tambaga jeung alloy na". Dicitak kertas VCI aya.

    VCI tulak MPTE urang sagemblengna ngaganti butuh métode panyalindungan korosi umum sapertos gajih na minyak ninggalkeun logam résidu bébas tur siap pake. komponén anjeun, mesin na pre-fabricated bagian logam tina baja karbon jeung matak-beusi tiasa gampang jeung ongkos éféktif dibungkus jeung korosi gratis.

    karakter khas kertas VCI:

    ◆ fungsi Double of inhibitor korosi uap na kontak inhibitor korosi

    ◆ Perlu teu jaket minyak antirust, beroperasi éféktif, hemat kuli.

    ◆ struktur Alternatif, mibanda kakuatan béda

    ◆ Long-waktos perlindungan tambaga, kuningan jeung alloy maranéhanana.

    ◆ Protection of logam tina korosi salila angkutan

    ◆ gudang Interim bagian logam antara rupa tahapan manufaktur

    ◆ Salaku interleaves atawa keur wrapping individu bagian

    ◆ Pikeun manjangkeun siklus kahirupan produk komponén logam jeung mesin

    ◆ Pikeun jadi ramah lingkungan jeung ongkos-efisien

    MPTE urang uap korosi Inhibitor VCI tulak nu sadia dina rupa-rupa pilihan pikeun mantuan minuhan kaperluan anjeun:

    • lambar datar, gulungan nurutkeun leuwih sering dipake tinimbang ukuran
    • Extendable, versi creped, bertulang atanapi laminated, poliétilén (pe) coated
    • Rupa-rupa timbangan (60 -300g / m2)
    • Wrappers, interleaves, inserts pikeun tas
    • solusi husus customer kayaning papan, VCI Cakram, jsb
    • Lilin kertas jeung halangan husus coated kertas séjén pikeun méré panangtayungan malah leuwih gede.

    Numutkeun kakuatan jeung struktur bahan kemasan, kaasup:

    kakuatan

     ngetik

    struktur

    lampu Pack

    PO

    VCI // Datar kertas kraft nétral

    pak waterproof umum

    Pa

    VCI // Datar nétral kertas kraft // pilem pe

    pak waterproof beurat

    PC

    VCI // Datar nétral kertas kraft // pe pilem // pe ranginang

    PD

    VCI // Datar nétral kertas kraft // pilem pe // pe anyaman // pilem pe

    bungkus Pack

    Wo

    VCI // crepe nétral kertas kraft

    WA

    VCI // crepe nétral kertas kraft // pilem pe

    WC

    VCI // crepe nétral kertas kraft // pe pilem // pe ranginang

    A dvantages tina uap korosi sambetan VCI tulak MPTE urang:

    • tabungan ongkos keur perusahaan
    • Dipercaya korosi panyalindungan istilah bébas tur panjang pikeun rupa-rupa produk Anjeun
    • Taya lingkungan, kaséhatan atawa kaamanan hazards
    • aplikasi basajan tur aman
    • Dipercaya jeung ajakan nasihat teknis ti tim téknis MPTE urang bareng jeung rupa-rupa produk jeung pilihan pikeun alamat kabutuhan husus Anjeun
    • Disatujuan ku pabrik global dina baja-pembuatan, aluminium, industri otomotif

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Plane

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Cup

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Cup

    WhatsApp Online Chat !