VCI kertas crepe

Pondok Description:

VCI Anti-corrosion Crepe Paper VCI anti-corrosion and cushion material for automation packaging of steel coil   VCI crepe paper is one kind of winding packaging material with a certain elongation rate and wear resistance. Due to good cushion function, during the packing process of steel coil, VCI crepe paper can effectively avoid the breakage of stretch film at the edge of coil, and offer the excellent corrosion protection performance.   Advantages of VCI crepe paper: Well work with aut...


  • Ukuran: ngaropéa
  • Kuantitas Min.Order: 100-500 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 2.000 ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    VCI Anti korosi Crepe Paper

    • VCI anti korosi sarta bahan cushion pikeun automation bungkusan tina coil baja

     

    VCI kertas crepe hiji jenis pungkal bahan kemasan kalayan laju elongation tangtu jeung ngagem lalawanan. Alatan fungsi cushion alus, salila prosés packing of coil baja, VCI kertas crepe bisa éféktif nyingkahan ngarojong pegatna pilem manteng di ujung coil, sarta nawiskeun kinerja panyalindungan korosi alus teuing.

     

    Kaunggulan tina VCI kertas crepe:

    • Ogé dianggo ku mesin wrapping otomatis (dihasilkeun PESMEL atanapi SIGNODE), automation bungkusan téh aya.
    • 100% didaur.
    • Alus cushion pangabisa, éféktif nyegah ngarojong pegatna pilem manteng
    • Conformity mun ROHS diréktif.

       

      Spésifikasi umum VCI kertas crepe :

    nami

    wujud

    Ukuran jeung bungkusan

    VCI kertas crepe

    coil

    Beurat gram: (120 ± 10) g / m 2

    Lebar: 220mm ID: 152mm

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Heart

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Heart

    WhatsApp Online Chat !