Pe coated non-ranginang

Pondok Description:

Ngabentuk ku stamping sarta bahan lem-diblokir pikeun otomatis headliner pe coated lawon non-anyaman anu salah nanaon ngabentuk bahan seni pikeun industri otomatis headliner, sarta dijieunna tina pepet spunlace na jarum-ditinju non-anyaman. Alatan mangrupa tangtu laju elongation di transverse jeung arah longitudinal, éta éféktif avoids nu ngarojong pegatna mangsa proses ngabentuk na stamping. palapis pe ensures nu adhesion na waterproof kabisa / lem-diblokir. Kaunggulan tina pe coated non-anyaman lawon pikeun otomatis headl ...


  • Ukuran: ngaropéa
  • Kuantitas Min.Order: 100-500 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 2.000 ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ngabentuk ku stamping jeung lem-diblokir bahan pikeun otomatis headliner

    Pe coated lawon non-anyaman anu salah nanaon ngabentuk bahan seni pikeun industri otomatis headliner, sarta dijieunna tina pepet spunlace na jarum-ditinju non-anyaman. Alatan mangrupa tangtu laju elongation di transverse jeung arah longitudinal, éta éféktif avoids nu ngarojong pegatna mangsa proses ngabentuk na stamping. palapis pe ensures nu adhesion na waterproof kabisa / lem-diblokir.

    Kaunggulan tina pe coated lawon non-anyaman pikeun industri otomatis headliner:

    transverse Alus na laju elongation longitudinal, ensures kakuatan bahan.

    Cocog titik kadali hawa, ensures nu adhesion jeung kamampuhna lem-diblokir.

    Conformity kana pamundut ngurangan VOC.

    Conformity mun RoHS Directives.

    spésifikasi umum:

    nami

    wujud

    Ukuran jeung bungkusan

    Pe coated non-anyaman lawon

    ngagulung

    Beurat gram: (70 ± 7) g / m 2

    Max.width: 1900mm  


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Cup

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Heart

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Key

    WhatsApp Online Chat !