pilem manteng-kakuatan tinggi

Pondok Description:

bahan kemasan waterproof pikeun automation bungkusan tina baja / alumunium coil pilem manteng-kakuatan High hiji jenis lapisan balikeun ko-extruding sarta bahan kemasan waterproof, kalawan kakuatan tinggi jeung kinerja pre-manteng alus, sarta anu husus dirancang ngajaga tur pak baja / coils aluminium / tambaga. kaunggulan utama VCI pilem manteng: pilem manteng VCI bisa ogé dianggo ku mesin wrapping otomatis (dihasilkeun PESMEL atanapi SIGNODE), automation bungkusan téh aya. gram low beuratna, ...


  • Ukuran: ngaropéa
  • Kuantitas Min.Order: 100-500 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 2.000 ton per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    bahan kemasan waterproof pikeun automation bungkusan tina baja / alumunium coil 

    -Kakuatan tinggi pilem manteng hiji jenis lapisan balikeun ko-extruding sarta bahan kemasan waterproof, kalawan kakuatan tinggi jeung kinerja pre-manteng alus, sarta anu husus dirancang ngajaga tur pak coils baja / alumunium / tambaga.

    kaunggulan utama pilem manteng VCI:

    VCI pilem manteng ogé tiasa dianggo kalayan mesin wrapping otomatis (dihasilkeun PESMEL atanapi SIGNODE), automation bungkusan téh aya.

    gram low beuratna, hemat cost, 100% didaur.

    bungkusan pageuh nutup, kualitas bungkusan dipercaya.

    Timer napel na fungsi paking, teu kedah ngagunakeun pita atawa strip.

    Alus timer napel, ngagem pangabisa tahan jeung anti puncturing, éféktif meungpeuk transmisi cai

    Conformity mun ROHS diréktif.

    Spésifikasi film manteng-kakuatan tinggi:

    nami

    wujud

    Ukuran jeung bungkusan

    -Kakuatan tinggi pilem manteng

    ngagulung

    ketebalan: 45,50,55,60,65μm

    lebar: 240mm, 300mm, 500mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Flag

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the Truck

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Please select the House

    WhatsApp Online Chat !