Taros Kami

279d25b8

Pamingpin matrials bungkusan keur wrapping otomatis baja coil

Parusahaan: Ma Anshan Steel bungkusan Bahan Téhnologi Co., Ltd.

Alamat: Taibai Industrial Park, Dangtu District, Ma Anshan Kota, Propinsi Anhui, China

Mobile / Naon sapp: +86-18855517291

Tel / fax: 0555-2909568

skype: +86-18855517291

Email: wu0555@126.com

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Please select the Truck


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Please select the Star

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Please select the Cup

WhatsApp Online Chat !