Aluminium coil bungkusan

solusi otomatis wrapping of coil aluminium: pilem manteng kakuatan tinggi + dipaténkeun karton panyalindungan waterproof

防水 纸板 包装 铝 卷   防水 缓冲 纸板

缠绕膜 穿心 包装 铝 卷   /high-strength-stretch-film.html

防水 纸板 用于 铝 卷 外包装

 


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Please select the Truck

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Please select the Truck

WhatsApp Online Chat !