• banner1-1
  • banner3-2
  • banner4
  • cb576345

Profil Perusahaan

Ma Anshan Steel bungkusan Bahan Téhnologi Co. Ltd. ieu lokasina di Taibai Industrial Park, Ma Anshan Kota, Propinsi Anhui, China, specializing di R & D jeung pabrik bahan kemasan anti corrosive na laminated. parusahaan urang geus cooperated kalawan Cina Akademi, sarta ngawanohkeun kaayaan-of-seni téhnologi tina Key Propinsi na Laboratorium pikeun korosi na Protection, urang difokuskeun nyadiakeun produk kualitasna alus sarta layanan profésional pikeun konsumén di Metallurgy, patempatan Otomatis jeung industri bina.

Urang nu parusahaan Certified ISO9001 QMS, sarta diala sababaraha patén Nasional. produk utama urang nutupan: VCI kertas anticorrosion ......

nempo More
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Please select the Car

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Please select the Cup

WhatsApp Online Chat !