paperboard Waterproof

Short Description:

Waterproof & cushioning laminasi Paperboard (paten) Waterproof lan tedheng materi kanggo automation packaging saka baja coil Waterproof cushioning laminated paperboard wis kapérang saka loro lapisan paperboard lan nutupi plastik, kang mrodhuksi kemampuan packaging anti banyu lan cushioning. Punika khusus dikembangaké kanggo Pack aluminium coil langsung lan tumindak minangka bahan cushioning antarane lapisan coil baja kadhemen-mbalek. Dibandhingake karo njaga plastik, bisa nyimpen biaya aplikasi 30%. Adv ...


  • Size: Selaras
  • Quantity Min.Order: 100-500 kg
  • Sumber Kabisan: 2,000 ton saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Waterproof & cushioning laminasi Paperboard (paten)

    materi anti banyu lan bantal kanggo automation packaging Koil baja

    Waterproof cushioning laminated paperboard wis kapérang saka loro lapisan paperboard lan nutupi plastik, kang mrodhuksi kemampuan packaging anti banyu lan cushioning. Punika khusus dikembangaké kanggo Pack aluminium coil langsung lan tumindak minangka bahan cushioning antarane lapisan coil baja kadhemen-mbalek. Dibandhingake karo njaga plastik, bisa nyimpen biaya aplikasi 30%.

    Kaluwihan saka anti banyu lan cushioning paperboard:

    Inggih bisa karo mesin bungkusan otomatis (diprodhuksi dening PESMEL utawa SIGNODE), automation packaging cumawis.

    film plastik bisa ditutupi ing sisih siji utawa pindho, kemampuan anti banyu banget.

    0.8-1.2mm kekandelan, fungsi cushioning banget.

    werna Film punika selaras ing panyuwunan, printing loro-werna cumawis.

    Aturan kanggo RoHS Directives.

    Keterangan Produk:

    jeneng

    Formulir

    bobot gram lan kekandelan

    Waterproof & tedheng laminated paperboard

    Roll

    Max.width: 2480mm   

    ID: 405mm

    Gram: (670 ± 30) g / m 2

    Gram: (950 ± 40) g / m 2

    Kekandelan: (0,8 ± 0,1) mm

    kekandelan: (1.2 ± 0,1) mm

    teyeng iki disebabaké ing sisih Koil baja ndemek lemah

      qqqq

    teyeng iki disebabaké ing sisih Koil baja ndemek lemah

    sss

    Ora teyeng, sawise nggunakake kertas crepe laminated film VCI

    qsss


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Tree

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Heart

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Plane

    WhatsApp Online Chat !