film babagan VCI

Short Description:

packaging materi anti banyu lan anti-karat kanggo automation packaging saka baja coil film VCI babagan iku salah siji jenis lapisan Multiply co-extruding film, karo kekuatan dhuwur, kinerja wis babagan apik, lan pangayoman multi-logam, lan khusus sing dirancang kanggo nglindhungi lan Paket sheet kadhemen-mbalek. kaluwihan utama film babagan VCI dibandhingake karo kertas VCI kanggo Pack coil baja: VCI film babagan uga bisa karo mesin bungkusan otomatis (diprodhuksi dening PESMEL utawa SIGNODE), automation packaging punika ...


  • Size: Selaras
  • Quantity Min.Order: 100-500 kg
  • Sumber Kabisan: 2,000 ton saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    packaging materi anti banyu lan anti-karat kanggo automation packaging Koil baja

    VCI film babagan iku salah siji jenis lapisan Multiply film co-extruding, karo kekuatan dhuwur, kinerja wis babagan apik, lan pangayoman multi-logam, lan khusus sing dirancang kanggo nglindhungi lan Paket sheet kadhemen-mbalek.

    kaluwihan utama VCI film babagan dibandhingake karo kertas VCI kanggo Pack coil baja:

    VCI film babagan uga bisa karo mesin bungkusan otomatis (diprodhuksi dening PESMEL utawa SIGNODE), automation packaging cumawis.

    gram Low nimbang, daya iki biaya, 100% ulang.

    Packaging tightly nutup, kualitas packaging dipercaya. Self-adhesive lan fungsi packing, ora perlu nggunakake tape utawa Strip.

    Banget poto-adhesive, nyandhang kemampuan tahan lan anti-puncturing, èfèktif mblokir transmisi banyu

    Aturan kanggo RoHS arahan.

    Keterangan saka film babagan VCI:

    jeneng

    Formulir

    Ukuran lan packaging

    film VCI Babagan

    muter

    kekandelan: 45,50,55,60,65μm

    jembaré: 240mm, 300mm, 500mm

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Key

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Car

    WhatsApp Online Chat !