VCI PP film Wrap dirajut

Short Description:

VCI PP dirajut film punika dening nutupi film VCI ing salah siji sisih dirajut kain, dirancang kanggo nglindhungi sheet Cold-mbalek (sheet karbon kadhemen-mbalek, sheet galvanized, Silicon sheet baja, lan sapiturute) marang karat. VCI PP dirajut film menehi kinerja apik saka pangayoman karat, fitur anti banyu lan kekuatan fisik, lan menehi kontak, alangi lan pangayoman Volatile Corrosion inhibitor (VCI) kanggo nganti setahun gumantung kahanan panyimpenan. Properties Product banget phase beluk karat Inhi ...


  • Size: Selaras
  • Quantity Min.Order: 100-500 kg
  • Sumber Kabisan: 2,000 ton saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    VCI PP dirajut film punika dening nutupi film VCI ing salah siji sisih dirajut kain, dirancang kanggo nglindhungi sheet Cold-mbalek (sheet karbon kadhemen-mbalek, sheet galvanized, Silicon sheet baja, lan sapiturute) marang karat. VCI PP dirajut film menehi kinerja apik saka pangayoman karat, fitur anti banyu lan kekuatan fisik, lan menehi kontak, alangi lan pangayoman Volatile Corrosion inhibitor (VCI) kanggo nganti setahun gumantung kahanan panyimpenan.

    Properties Product

    Banget phase beluk kemampuan inhibitor karat;

    kekuatan fisik dhuwur lan alangi;

    katon atraktif, upgrade gambar saka obyek dikempalken;

    pangguna-loropaken, nambah efficiency packaging;

    Aman, lingkungan-loropaken lan recycle;

    Keterangan Product

    Grammage

    Jembar

     struktur

    120g / m 2

    Max. 2600mm

    VCI PP film // PP dirajut kain // PP film


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Key

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the House

    WhatsApp Online Chat !