kertas VCI laminated dirajut kain

Short Description:

kertas VCI kanggo bahan packaging anti-karat baja kadhemen-mbalek -Eco-loropaken, ekonomi lan inovatif Ana loro struktur karo PC (film PE single + PE dirajut) lan PD (film pindho PE + PE dirajut). Padha bisa ketemu kekuatan lan requirement anti banyu saka item abot. VCI makalah MPTE rampung ngganti perlu kanggo cara pangayoman karat umum kayata pelumas lan lenga nilaraken logam turahan free lan siap kanggo nggunakake. komponen Panjenengan, mesin lan bagean logam wis fabricated o ...


  • Size: Selaras
  • Quantity Min.Order: 100-500 kg
  • Sumber Kabisan: 2,000 ton saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Kertas VCI kanggo kadhemen-mbalek baja

    --Eco loropaken , bahan packaging anti-karat ekonomi lan inovatif

    Ana loro struktur karo PC (film siji PE + PE dirajut) lan PD (film pindho PE + PE dirajut). Padha bisa ketemu kekuatan lan requirement anti banyu saka item abot.

     

    VCI makalah MPTE rampung ngganti perlu kanggo cara pangayoman karat umum kayata pelumas lan lenga nilaraken logam turahan free lan siap kanggo nggunakake. komponen Panjenengan, mesin lan wis fabricated bagean logam saka baja, wesi lan logam non-ferrous bisa gampang lan biaya èfèktif kebungkus lan karat free.

     

    karakter khas saka kertas VCI:

    ◆ fungsi Double saka inhibitor karat beluk lan kontak inhibitor karat

    ◆ Need ora jas lenga antirust, operate efektif, irit pegawe.

    ◆ struktur alternatif, gadhah kekuatan beda

    ◆ pangayoman Long-wektu (CR) baja kadhemen-mbalek, galvanized baja, baja werna-ditutupi, aluminium coil, piring alu-seng, baja electrical, pickling baja, ECT.

    ◆ Protection logam saka karat sak transportasi lan panyimpenan.

    ◆ panyimpenan Interim bagean metallic antarane kedewasaan Manufaktur

    ◆ Minangka interleaves utawa kanggo bungkusan individu bagean

    ◆ Kanggo ngluwihi siklus urip produk saka komponen metallic lan mesin

    ◆ Kanggo dadi lingkungan loropaken lan biaya-efisiensin

    ◆ Directives Meeting lan standar JIS Z 1535, QB1319-2010, TRGS 615, RoHS, etc.

     

    MPTE kang Beluk Corrosion inhibitor VCI Papers kasedhiya ing sawetara saka sudhut opsi kanggo ketemu karo kabutuhan:

    • sheet flat, nggulung miturut pilihan ukuran
    • Extendable, versi creped, dikiataken utawa laminated, poliethelin (PE) ditutupi
    • Various bobot (90 -480g / m2)
    • Pasun, interleaves, sisipan kanggo tas
    • solusi tartamtu Customer kaya papan, VCI cd, etc.
    • Lilin kertas lan alangi specialized ditutupi kertas kanggo nyedhiyani pangayoman malah luwih.Miturut kekuatan lan struktur saka bahan packaging, kalebu:

    Strength

     Koleksi

    struktur

    cahya Pack

    PO

    VCI // Flat kertas kraft Neutral

    Pack anti banyu Umum

    PA

    VCI // Flat Neutral kertas kraft // film PE

    Pack anti banyu Heavy

    PC

    VCI // Flat Neutral kertas kraft // PE film // PE dirajut

    PD

    VCI // Flat Neutral kertas kraft // film PE // PE dirajut // film PE

    wrap Pack

    wO

    VCI // crepe Neutral kertas kraft

    WA

    VCI // crepe Neutral kertas kraft // film PE

    WC

    VCI // crepe Neutral kertas kraft // PE film // PE dirajut

     

    A dvantages saka Beluk Corrosion inhibitor VCI makalah MPTE kang:

    • tabungan biaya kanggo perusahaan
    • Reliable karat pangayoman term free lan dawa kanggo sawetara saka sudhut produk
    • Ora lingkungan, kesehatan utawa safety beboyo
    • aplikasi prasaja lan aman
    • Reliable lan pituduh saran technical saka tim technical MPTE kang, bebarengan karo sawetara saka sudhut produk lan opsi kanggo alamat kabutuhan tartamtu
    • Ditampa manufaktur global ing baja-making, aluminium, industri otomotif 

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Star

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Star

    WhatsApp Online Chat !