VCI kertas crepe

Short Description:

VCI Anti-corrosion Crepe Paper VCI anti-corrosion and cushion material for automation packaging of steel coil   VCI crepe paper is one kind of winding packaging material with a certain elongation rate and wear resistance. Due to good cushion function, during the packing process of steel coil, VCI crepe paper can effectively avoid the breakage of stretch film at the edge of coil, and offer the excellent corrosion protection performance.   Advantages of VCI crepe paper: Well work with aut...


  • Size: Selaras
  • Quantity Min.Order: 100-500 kg
  • Sumber Kabisan: 2,000 ton saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    VCI Anti-karat Pancake Paper

    • VCI anti-karat lan materi tedheng kanggo automation packaging Koil baja

     

    VCI kertas crepe iku salah siji jenis nduwurke tumpukan material packaging karo tingkat elongation tartamtu lan nyandhang resistance. Amarga fungsi tedheng apik, sak proses packing Koil baja, VCI kertas crepe bisa èfèktif supaya breakage saka film babagan ing pojok Koil, lan kurban kinerja pangayoman karat banget.

     

    Kaluwihan saka VCI kertas crepe:

    • Inggih bisa karo mesin bungkusan otomatis (diprodhuksi dening PESMEL utawa SIGNODE), automation packaging cumawis.
    • 100% ulang.
    • Banget tedheng kemampuan, èfèktif nyegah breakage saka film babagan
    • Aturan kanggo RoHS arahan.

       

      Specification Umum VCI kertas crepe :

    jeneng

    Formulir

    Ukuran lan packaging

    VCI kertas crepe

    Koil

    Bobot gram: (120 ± 10) g / m 2

    Jembar: 220mm ID: 152mm

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Cup

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Star

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Key

    WhatsApp Online Chat !