PE ditutupi non-dirajut

Short Description:

Mbentuk dening stamping lan materi lim-diblokir kanggo otomatis headliner PE ditutupi kain non-dirajut iku salah siji jenis mbentuk material seni kanggo industri otomatis headliner, lan digawe saka PET spunlace lan jarum-njotosi non-dirajut. Amarga kanggo tartamtu saka tingkat elongation ing melintang lan longitudinal arah, èfèktif ngindari breakage sak proses mbentuk lan stamping. nutupi PE njamin doyo serep lan anti banyu kemampuan / lim-diblokir. Kaluwihan saka PE ditutupi non-dirajut kain kanggo otomatis headl ...


  • Size: Selaras
  • Quantity Min.Order: 100-500 kg
  • Sumber Kabisan: 2,000 ton saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Mbentuk dening stamping lan lim-diblokir materi kanggo otomatis headliner

    PE ditutupi kain non-dirajut iku salah siji jenis mbentuk material seni kanggo industri otomatis headliner, lan digawe saka PET spunlace lan jarum-njotosi non-dirajut. Amarga kanggo tartamtu saka tingkat elongation ing melintang lan longitudinal arah, èfèktif ngindari breakage sak proses mbentuk lan stamping. nutupi PE njamin doyo serep lan anti banyu kemampuan / lim-diblokir.

    Kaluwihan saka PE ditutupi kain non-dirajut kanggo industri otomatis headliner:

    melintang banget lan tingkat elongation longitudinal, njamin kekuatan material.

    Cocog titik kontrol suhu, njamin doyo serep lan kemampuan lim-diblokir.

    Aturan kanggo request discharge VOC.

    Aturan kanggo RoHS Directives.

    specification Umum:

    jeneng

    Formulir

    Ukuran lan packaging

    PE ditutupi non-dirajut kain

    muter

    Bobot gram: (70 ± 7) g / m 2

    Max.width: 1900mm  


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Truck

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Cup

    WhatsApp Online Chat !