film babagan kiyat

Short Description:

packaging materi Waterproof kanggo automation packaging saka baja / aluminium coil film babagan-kekuatan High iku salah siji jenis lapisan Multiply co-extruding lan materi packaging anti banyu, karo kekuatan dhuwur lan kinerja wis babagan apik, lan wis khusus sing dirancang kanggo nglindhungi lan Paket baja / gulungan kawat aluminium / tembaga. kaluwihan utama VCI film babagan: film babagan VCI bisa uga bisa karo mesin bungkusan otomatis (diprodhuksi dening PESMEL utawa SIGNODE), automation packaging cumawis. gram Low nimbang, ...


  • Size: Selaras
  • Quantity Min.Order: 100-500 kg
  • Sumber Kabisan: 2,000 ton saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    packaging materi Waterproof kanggo automation packaging saka baja / aluminium Koil 

    Kiyat film babagan iku salah siji jenis lapisan Multiply co-extruding lan materi packaging anti banyu, karo kekuatan dhuwur lan kinerja wis babagan apik, lan wis khusus sing dirancang kanggo nglindhungi lan Paket gulungan kawat baja / aluminium / tembaga.

    kaluwihan utama film babagan VCI:

    VCI film babagan uga bisa karo mesin bungkusan otomatis (diprodhuksi dening PESMEL utawa SIGNODE), automation packaging cumawis.

    gram Low nimbang, daya iki biaya, 100% ulang.

    packaging tightly nutup, kualitas packaging dipercaya.

    Self-adhesive lan fungsi packing, ora perlu nggunakake tape utawa Strip.

    Banget poto-adhesive, nyandhang kemampuan tahan lan anti-puncturing, èfèktif mblokir transmisi banyu

    Aturan kanggo RoHS arahan.

    Keterangan saka film babagan kiyat:

    jeneng

    Formulir

    Ukuran lan packaging

    Kiyat film Babagan

    muter

    kekandelan: 45,50,55,60,65μm

    jembaré: 240mm, 300mm, 500mm


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Truck

    PANALITEN SAIKI
    • * CAPTCHA: Please select the Cup

    WhatsApp Online Chat !