• banner1-1
  • banner3-2
  • banner4
  • cb576345

Gambar Company

Ma Anshan Steel Packaging Materials Technology Co. Ltd. dumunung ing Taibai Industrial Park, Ma Anshan City, Langkawi Anhui, China, sing spesialisasine ing R & D lan Pabrik bahan packaging anti-korosif lan laminated. Our company wis cooperated karo Chinese Academy, lan Ngenalaken negara-saka-gambar teknologi saka Key State sawijining Laboratory kanggo Corrosion lan Protection, kita fokus ing nyediakake produk kualitas lan layanan profesional kanggo pelanggan ing Metallurgy, bagean Auto lan industri arsitektur.

We are ing perusahaan certified ISO9001 QMS, lan dijupuk saperangan paten National. produk utama kita nutupi: VCI kertas anticorrosion ......

ndeleng More

Napa Pilih kita

pabrik rega langsung kualitas apik layanan paling apik

PANALITEN SAIKI
  • * CAPTCHA: Please select the Truck

PANALITEN SAIKI
  • * CAPTCHA: Please select the Plane

WhatsApp Online Chat !